Zoeken

Detachering door Above IT

Eén van de activiteiten van Above IT is de flexibele inzet van hooggekwalificeerd personeel voor ontwerp, implementatie, (her-)inrichting, optimalisatie en beheer van uw ICT infrastructuur.
Onze specialisten hebben diverse certificeringen, waaronder die van
Sun Microsystems en Red Hat.

lees meer...
---

Werkwijze Above IT

Ook onze hoogwaardig gekwalificeerde specialisten van Above It zijn inzetbaar voor uw kostbare projecten. Van klein tot groot, van een dag tot een jaar of langer, daar maken wij geen verschil in.
Above IT verzorgt de detachering en de Werving & Selectie van onze hoogwaardig gekwalificeerde specialisten. De accountmanagers van Above It zijn specialisten in hun vakgebied. Vanuit hun jarenlange werkervaring in deze branche en de daardoor opgebouwde kennis van zaken weten zij precies welke kwaliteiten voor de gedetacheerde noodzakelijk zijn.

lees meer...
---

Opdrachtgevers

Wij bedienen de markt vanuit Delft waar ons hoofdkantoor in de TU-delft wijk is gevestigd. Wij hebben onze locatie ook zorgvuldig gekozen. Doordat wij midden in het kenniscentrum van de pas afgestudeerde zitten blijft onze aanwas van nieuwe talenten voortdurend in beweging.
Als opdrachtgever van Above IT heeft u de zekerheid van een betrokken partner. Above IT staat voor een persoonlijke en pragmatische aanpak. Vanuit die persoonlijke aanpak zien wij het als onze missie om uw wensen op personeelsgebied te vervullen

lees meer...
---

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!