Zoeken

Werkwijze Above IT

Ook onze hoogwaardig gekwalificeerde specialisten van Above It zijn inzetbaar voor uw kostbare projecten. Van klein tot groot, van een dag tot een jaar of langer, daar maken wij geen verschil in.
Above IT verzorgt de detachering en de Werving & Selectie van onze hoogwaardig gekwalificeerde specialisten. De accountmanagers van Above It zijn specialisten in hun vakgebied. Vanuit hun jarenlange werkervaring in deze branche en de daardoor opgebouwde kennis van zaken weten zij precies welke kwaliteiten voor de gedetacheerde noodzakelijk zijn.
Vanuit deze optiek zijn onze accountmanagers ook de aangewezen personen om onze medewerkers en opdrachtgevers te matchen. Tijdens het intakegesprek bespreekt de accountmanager de ambities, competenties,eerder genoten opleiding en eerdere opgedane werkervaring.
Bij het matchen van een medewerker aan een opdrachtgever wordt gelet op de door de opdrachtgever opgestelde kandidatenprofiel, ook de inpasbaarheid kennis en kunde en de (bij ons bekende) wensen van onze medewerkers. Zo kunnen wij verzekeren dat zowel de sollicitant, medewerkers als opdrachtgever, kundig en effectief word geholpen.
Als het vervolgens een perfecte match voor zowel de medewerker als opdrachtgever blijkt te zijn dan begeleid de accountmanager u verder in het traject.
Tijdens het vervullen van de functie zal de accountmanager in beeld blijven en de medewerker blijven coachen. In het traject vinden er meerdere evaluatie momenten plaats. Above It garandeert de medewerkers tijdens het gehele traject persoonlijke begeleiding ongeacht de lengte.


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!