Zoeken

Above IT B.V., de organisatie

Above-IT realiseert innovatie in ICT met open systemen

Above-IT is een landelijke ICT integrator die zich richt op het optimaliseren van bedrijfsprocessen met professioneel ondersteunde Open Source maatwerk oplossingen. Centraal in onze visie staat het gegeven dat open systemen en open standaarden innovatie en kostenbesparingen in de hand werken. Above IT is dan ook actieve partner van de Linux Foundation en de OVA (Open Virtualization Alliance).

Uiteraard kunt u bij ons een one-stop-shop verwachten. Wij voeren een volledige stack aan open source diensten en producten variërend van hardware tot software ontwikkeling, implementatie, migratie, beheer en consultancy. Ontstaan als spin-off rond de TU Delft kunt u verder er van uit gaan dat onze medewerkers met passie voor techniek en de klant hun vak uitoefenen. The Red Hat Heroes are at your Service! is onze slogan.

Terug naar inleiding

ICT innovatie

Wij beschikken over jarenlange ervaring en expertise op het gebied van open standaarden en professioneel ondersteunde Open Source software. Duidelijke service contracten bieden daarbij zekerheden aan elke organisatie, groot of klein, privaat of overheid. Zo kunnen technisch en kwalitatief zeer hoogwaardige oplossingen gerealiseerd worden, die financieel zeer voordelig zijn door een lagere "Total Cost of Ownership".

Above-IT is zich zeer bewust van de bijdrage aan ICT innovatie die communities kunnen leveren. Fedora is daar een goed voorbeeld van. Daarom is Above-IT ook lid van de Linux Foundation die een onmisbare rol speelt in het open source ecosysteem. Passie voor open systemen is dus een must voor medewerkers van Above-IT.

Naast de diverse partner verbanden is Above IT nu ook lid van de OVA, de Open Virtualization Alliance. Onder leiding van Governing Members Red Hat, HP, IBM en Intel zet deze organisatie open virtualisatie standaarden neer. Dat betekent naast verregaande interoperabiliteit tussen virtuele systemen gebaseerd op KVM (Kernel Virtual Machine) dat klanten in hoge mate onafhankelijk worden van hun virtualisatie leverancier.

Terug naar inleiding

Kwaliteit

Kwaliteit van de dienstverlening en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij helpen de klant met het uitzetten van een lange termijn strategie en het maximaliseren van het rendement van IT investeringen. Dat betekent dat wij IT niet zien als een geïsoleerd geheel, maar als een functioneel onderdeel van het zakelijke proces van de organisatie. Waar nodig en relevant begeleiden wij de klant dan ook bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Om dit te kunnen bereiken stellen wij hoge eisen aan de kwaliteiten van onze medewerkers. De huidige medewerkers zijn dan ook zorgvuldig geselecteerd op zowel technische als communicatieve vaardigheden. Een goede communicatie tussen de klant en onze specialisten is ten slotte van het grootste belang voor het slagen van ieder IT project.

Terug naar inleiding

Verantwoordelijkheid

Above-IT is gewend om verantwoordelijkheid te nemen voor IT systemen die essentiële functies van organisaties ondersteunen. Degelijk ondersteund door het management team hebben medewerkers dan ook een grote mate van verantwoordelijkheid. Zoals ook uit onderstaand overzicht blijkt is Above-IT gelieerd aan leveranciers van open technologie die tot de beste in deze branche behoren. Ook binnen Above-it wordt van deze technologie gebruik gemaakt. Wij implementeerden bijvoorbeeld Zimbra een systeem dat als collaboration server een belangrijke rol speelt bij onderzoek en het uitwisselen van kennis en ervaring.

Terug naar inleiding

De oplossingen van Above-IT:

 • Open Source maatwerk oplossingen voor uw bedrijf: ERP, CRM, Office, systemen voor Email Social Media Management en samenwerking als Zimbra en Zarafa, advies, migraties (b.v. Van Exchange Server naar Zimbra), implementatie, application hosting (JBOSS), support en beheer op afstand (Zabbix, Puppet)
 • Organisatie gerichte consultancy, advies bij ingrijpende veranderingen in de IT infrastructuur
 • Implementatie en (her-)inrichtingsprojecten van de infrastructuur voor kleine en grote organisaties
 • Virtualisatie projecten en server consolidatie met RHEV (Red Hat Enterprise Virtualisatie) VMware, Xen en Citrix
 • Thin-Client werkplekken die de continuïteit en efficiency verhogen
 • Modernisering van het netwerk, beveiliging en storage omgevingen (Red Hat Identity Management, Juniper, Nexenta)
 • Document management: Alfresco. Nuxeo
 • Database ontwerp, Data Management, ERP, Business Intelligence (PostgreSQL, OpenERP, Talend, Jaspersoft)
 • Beheer, productie, en optimalisatie van web content (CMS, Integrated Copywriting & SEO, Textpattern, Drupal, Joomla)
 • Elektronisch onderwijs & training, e-learning, Moodle
 • Detachering Plus: Flexibele inzet van hooggekwalificeerd personeel voor ontwerp, implementatie, beheer en consultancy op gebieden als HRM en BPM
 • Ontwerp, ontwikkeling en implementatie van geavanceerde applicaties voor het Internet, intranet en extranet (VPN), maar ook voor handheld en embedded apparaten die de basis vormen voor Het Nieuwe Werken

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!