Zoeken

Thin Clients

Sun Ray 3 Thin Client

Sun Ray de echte Thin Client!

Above IT bracht als één van de eerste dit uitgewerkte Thin Client Sun Ray concept op de Nederlandse markt en is daar ook zeer trots op. Onze jaren lange expertise heeft ons dan ook tot één van de meest ervaren Sun Oracle Business Partner van dit concept gemaakt.

Het Thin Client Sun Ray concept vervangt de dure en snel verouderde standaard PC. Het Thin Client Sun Ray concept kent een aantal belangrijke voordelen, voornamelijk op de gebied van het reduceren van uw IT kosten;

Above IT levert een Thin Client Sun Ray werkplek, waarbij de klant het beheer in eigen hand houdt of geheel aan ons uitbesteedt en wij dit van afstand beheren.

Above IT zorgt voor:

Alle Sun Ray Thin Clients hebben een ingebouwde smartcard -lezer. Deze kaarten kunnen gebruikt worden om de gebruiker de mogelijkheid te geven om zich van de ene Thin Client Sun Ray naar de andere te verplaatsen en daar direct door te gaan met dezelfde sessie en niemand meer gebonden is aan een vaste werkplek. Dit kan dus ook vanaf andere vestigingen en zelfs vanuit huis.

Meer over Sun Ray Clients


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!